מה מבדיל בין ארוחה לנשנוש?
חלבון! בארוחה יש חלבון, מהצומח או מהחי. נשנושים עשויים לרוב מפחמימות-סוכרים ו/או משומן.
גם נשנושים בריאים ממש כגון אגוזים, שקדים, פירות…
מרביתנו אוכלים יותר מדי פחמימות ולא מספיק חלבון בגלל הדילוג על ארוחות, וחלבונים הם:
חל-בונים – אבני הבניין של הגוף!!!
מה מרגישים כשחסר לנו חלבון בתפריט:
❗חוסר אנרגיה ועייפות
❗שרירים חלשים ואף כואבים
❗פציעות ספורט
❗חוסר טונוס כללי בגוף
❗הפרעות שינה
❗ציפרניים סדוקות
❗שיער מפוצל, עייף, יבש ונושר
❗מערכת חיסון חלשה, נדבקים בקלות בכל דבר
❗השמנה
❗חשק למתוקים
❗דכדוך, חרדה, דכאון
❗תחושה כללית של 'להיגרר אחרי החיים ולא להנהיג אותם'
אז שימו לב שאתם מעשירים את התפריט שלכם בחלבונים,
לחם-על HOPPA מכיל חלבון מלא של כל חומצות האמינו החיוניות, בזמינות ביולוגית גבוהה, בשל התהליכים הטבעיים שהוא עובר בדרך הכנתו.