0

הסיפור שלנו

אודות – HOPA

הופה פותחה מתוך אהבה רבה, יצירתיות ואימוץ הבריאות והטעם הטוב כדרך חיים. המוצרים הראשונים שלנו פותחו כדי להעניק מגוון עשיר, טעים ומגוון יותר לתזונה נטולת גלוטן, תזונה בריאה ממוצרים טבעיים ועם אופן הכנה בריא הממקסם את ספיגת הערכים התזונתיים. מאז ועד היום אנו בהופה שוקדים על המשך פיתוח מוצרי מזון נפלאים וטעימים במיוחד שלקוחותינו צורכים מדי יום, בארוחות שישי, ארוחות חג ועוד.

מלאכת מחשבת שנועדה להעניק לכם אוכל בריא ומענג:

הופה היא מותג אוכל בריא וטעים, ללא חיטה או דגנים. המאפים הייחודיים שלנו עשויים מחומרי גלם טבעיים ואיכותיים בלבד, כגון: קינואה, עדשים, כוסמת, שקדים, תבלינים וירקות. את המאפים של הופה מכינים בסביבה נטולת חיטה ודגנים ולכן גם נטולת גלוטן. אנו משתמשים בכמויות מזעריות של שמן זית או קוקוס בלבד. כל צירופי הרכיבים במאפיי הופה מכוונים לכך שהמוצר יהיה מאוזן תזונתית, בריא, טעים, משביע ונוח לעיכול. 

הסיפור, האוכל והחזון שלנו:

איילת בוקר, נטורופתית וזמרת יוצרת, יצרה את הופה כיוון שאוריין, ביתה הבכורה, רגישה לגלוטן. אוריין הינה ילדה גדולה ומיוחדת מאוד המעריכה אוכל טעים ומשובח וכדי לשמח אותה פיתחה איילת מאכלים מדהימים וטעימים, נטולי גלוטן ובריאים במיוחד. ביניהם: הטורטיות המיוחדות של הופה, הלחם הנפלא והמפתיע ומאפים רבים אחרים וטעימים במיוחד.

הקינוקרפ, הנחשב לאחד ממוצרי הדגל של הופה, התפתח "בטעות" לאחר שבתה הקטנה של איילת, הללי, ניסתה ל"טרטט" ו… בואו נאמר שהן באמת לא יצאו טורטיות בסוף 🙂 אז כדי לעודד אותה, איילת לקחה את מה שהללי הכינה ופיתחה מזה את הקינוקרפ המופלא במילוי תרד וגבינה טבעונית בטעם יווני, ואחרות במילוי טוסקני משגע. בהמשך התקדמנו להכנה של קינוחים מיוחדים כמו שטרודל תפוחים וקרואסון שקדים מטריף חושים!

את המאפים הייחודיים שלנו הגשנו לאורחים רבים ש.. התעלפו עליהם! אותם אורחים השביעו אותנו שחייב להוציא את זה החוצה ולא לשמור אותם אצלנו. אחד מחברי המשפחה הטובים, בפה מלא בקינוקרפ, אף ציין: "סניפים אתם צריכים לפתוח! זה טעים בטירוף! והלחם?! זה הלחם הכי טעים בעולם. פשוט כך!"

אז כפי שאתם מבינים – כשאתם נהנים ממאפי ומאכלי הופה, אתם מגשימים לנו חלום: להנגיש אותם לאנשים שייהנו וישמחו בהם. ועל כך אנו מודים לכם!

הי, נעים מאוד, שמי איילת בוקר

אני נטורופתית וזמרת יוצרת וכן, אני חלק ממועדון המנהיגות של חברת JUICE-PLUS בישראל.
אני מאמינה שהדרך היעילה ביותר להפוך את העולם שלנו למקום טוב יותר, היא לשאוף לגירסא הטובה יותר שלנו, שזה אומר לאהוב והרבה, להיות מלאי חמלה ואהדה ולאתר תמיד את הנקודה הטובה שבכל עניין. זה אומר לטפח את החיבור לעצמנו ומשם ליצור. להבנתי – היצירתיות, לצד הכרת הטוב והכרת תודה – זהו המתכון הנצחי לחיים טובים יותר, לעולם בריא יותר.

אני מאמינה שהפוטנציאל העצום שבכל אחד מאיתנו הוא לא רק עצום. למעשה הוא אינסופי. ואנחנו יותר ממוזמנים לפתח ולבטא את הפוטנציאל הזה לטובת, לשמחת ולרווחת הבריות.

אני מאמינה שכשאנחנו מפתחים כישורים ומיומנויות, אנחנו מרחיבים את הכלי שאנחנו ונשמתנו יכולה 'להשתמש' בנו באופן טוב יותר. היא יכולה להנכיח ולהנגיש דרכנו עוד ועוד מתנות לבריות בעולמו יתברך.

ב'ערוגה שלי' אני מתמסרת לכתיבת שירים, הלחנה וביצוע שלהם, כפי שמתמסרת לפיתוח מאכלים בריאים, איכותיים וטעימים. ושני תחומים אלו מפרים האחד את השני.

במשך 17 שנה לימדתי אנשים איך לנהל אורח חיים בריא ולאכול בריא בבית הספר הראשון בארץ לתזונה טבעית מעשית שהקמתי בשנת 2004.

בשנת 2012 סגרתי אותו משתי סיבות:

  • בגלל שזה עשה לי קול של מורה ואני בכלל הייתי אז עם חלום לשיר…
  • ככל שלימדתי אנשים להכין את האוכל בריא וטוב, הבנתי שאורח החיים האינטנסיבי שלנו מאתגר מאוד את העניין של הכנת אוכל בריא וטעים ביומיום. הרגשתי שאני נותנת להם כלים שהם לא באמת מצליחים לאורך זמן להשתמש בהם לתועלתם.

 

ואז לאחרונה יצרנו את הופה מתוך אהבה, יצירתיות ומחויבות לטוב ביותר עבורכם, איילת.

דילוג לתוכן