מכירים את השעה הזו באמצע או בסוף היום כשמתחשק משהו טעים? הוא לא חייב להיות מתוק, לפעמים מתעורר קרייבינג דווקא למשהו מלוח או קראנצ׳י, אבל הבעיה עם נשנושים מהסוג הזה שבדרך כלל פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותם והם לא בדיוק בריאים לנו.
טעים ובריא
אז מה עולה לכם בראש כשאתם חושבים ״נשנוש״? לרוב יהיה מדובר בחטיף מלא שמן ומלח ועם אפס ערכים תזונתיים. גם כשאנחנו מנסים לעשות בחירה בריאה יותר ובוחרים, נניח, באיזה פריכית או קרקר דל שומן הם לא בהכרח יהיו מזינים יותר או ישמרו עלינו אנרגטיים לשארית היום. הנה כמה רעיונות לנשנושים שבהחלט יכולים לעשות את זה, ולעזור לנו ליהנות מהפסקה קטנה וגם בריאה:
- ירקות חתוכים: כן, קצת צפוי וקלישאתי אבל בהחלט עונה על ההגדרה: ״נשנוש טעים ובריא״. גזר, מלפפון, סלרי – יו ניים איט. רוצים לשדרג את מקלות הירקות? צרפו להם ממרח חומוס וקיבלתם נשנוש עשיר בשומנים טובים, סיבים וויטמינים.
- פירות טריים: אם בא לכם דווקא מתוק, פירות יהיו אופציה מצוינת לנשנוש מתוק ומלא בוויטמינים .
- אגוזים וגרעינים: על הנשנוש הזה ליטרלי אפשר לומר: אוכלים אותו כמו גרעינים! שקדים, אגוזי מלך, פיסטוקים – הכל כמעט הולך. כולם מהווים מקור מצוין לשומנים בריאים, רק שימו לב לקלוריות ולרמת המליחות.
- שוקולד מריר: אי אפשר לכתוב על נשנושים ולא להזכיר שוקולד. הכוונה כמובן היא לא לחטיפי שוקולד המלאים בסוכר, אלא לשוקולד מריר איכותי בעל 60% מוצקי קקאו לפחות, המכיל נוגדי חמצון שטובים לנו.
- קרקרים: מדובר בנשנוש שתמיד בא טוב, במיוחד לצד ממרח אבוקדו או סלט חוצוס. כדי שהקרקרים באמת ייחשבו כנשנוש בריא, כדי שיהיו נטולי גלוטן, נטולי סוכר וללא חומרים משמרים.
אם מקפידים לצרוך את הנשנושים בצורה מאוזנת ולהימנע ממאכלים מעובדים ומתוקים מדי, אפשר לשמור על אנרגיה לאורך כל היום מבלי להרגיש תחושת כבדות.
הקרקרים שלנו
ב-HOPPA תוכלו למצוא קרקרים במספר טעמים לנשנוש היומי שלכם. סדרת הקרקרים שלנו אינה מכילה גלוטן, ביצים, סוכר , שמרים או חומרים משמרים והם מיוצרים באהבה בסביבה נטולת גלוטן לחלוטין. אה, ושכחנו לציין כמה הם טעימים! התמכרות (בריאה) מובטחת.
הופה פותחה מתוך אהבה רבה, יצירתיות ואימוץ הבריאות והטעם הטוב כדרך חיים. המוצרים הראשונים שלנו פותחו כדי להעניק מגוון עשיר, טעים ומגוון יותר לתזונה נטולת גלוטן, תזונה בריאה ממוצרים טבעיים ועם אופן הכנה בריא הממקסם את ספיגת הערכים התזונתיים.